Neden CO-STRAP?

Co-Strap markamız altında uluslararası normlara uygun olarak üretilen Kompozit Çemberlerin kalite kontrol testleri düzenli olarak yapılmaktadır. Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz çemberlerimizi güvenle kullanmaktadırlar.

ISO 9001 belgesine sahip olan firmamız , TÜBİTAK ve Türkiye’nin önde gelen Üniversiteleri ile birlikte ürün kalitesini arttırmaya yönelik Ar-Ge çalışmalarını devam ettirerek sürekli iyileşme sağlamaktadır.

Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, istenilen renkte çemberler üretilebilmektedir. Ayrıca Müşterilerimizin istedikleri yazı / marka / web sitesi vb bilgileri Çember üzerine yüksek kalitede Flekso Baskı yapabilmektedir.

Yüksek kalitede ürettiğimiz ürünler ile müşterilerine kaliteden ödün vermeden uygun maliyetli çözümler sunmaktadır.

Kaç yıldır bu sektörde bulunmaktasınız? Kurumsal kimliğimiz 100 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de aktif ticaret hayatında yer almakla beraber TT Endüstiriyel şirketimiz 6. Yaşına girmiş genç ve dinamik bir şirkettir çalışanlarımız arasında sektöre 25 yıldan uzun süre hizmet vermiş çalışanlarımızla gücümüzü ve tecrübemizi bu sektörde yoğunlaştırmış bulunmaktayız.
Hangi ülkelere ihracat yapıyorsunuz? Aralarında AB,ABD,RUSYA ve ÇİN gibi dünya piyasasının önde gelen ülkelerinde olmak üzere 50 ye yakın ülkeye ithalat yapmaktan gurur duyuyoruz.
Tekstil Çember ve Kompozit Çember arasındaki fark nedir? Sitemizde de ele aldığımız üzere ürünler mukavemetine ve de kullanılacağı alana göre fark etmekte bu sebeple en iyi sonucu almak için lütfen yetkili arkadaşlarımızla temasa geçiniz.
Üretim kapasiteniz nedir? Üretim kapasitemiz yılda yaklaşık 300.000 ton kadardır.
CO-STRAP'ın rakiplerine karşı avantajı nedir? Niye sizi tercih edelim? En kaliteli ürünleri en iyi fiyat avantajları ile dünyanın dört bir yanınan en hızlı süredeki dağıtım imkanımız sürekli gelişimi öngören AR-GE departmanımız ve konusu hakkında tecrübe bilgi ve deneyim sahibi personellerimiz sayesinde rakiplerimize göre birçok avantajımız mevcuttur.
Baskılı, renkli çember üretebilir misiniz? Şirketimiz bünyesinde birçok farklı çeşit baskılı veya renkli çember üretilmektedir.
Başka hangi aksesuarları üretiyorsunuz? Şirketimiz bünyesinde nakliye paketlemeleri için birçok farklı ürün bulunmaktadır sitemizde tamını inceleyebilir veya yetkili arkadaşlarımızla temasa geçerek ihtiyacınız doğrultusunda ürün temin edebilirsiniz
Ambalaj çözümleri sunabilir misiniz? Her türlü kurumsal ambalaj çözümleri ile ilgili yetkili arkadaşlarımızla temasa geçebilirsiniz

Çözüm Ortaklarımız

Konularında uzmanlaşmış, uluslararası tecrübeye sahip ve yüksek standartlarda üretim yapan firmalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde,
müşterilerimize en doğru ve optimum fayda elde edecekleri çözümler sunmaktayız.

  • Partnerler
  • Partnerler
  • Partnerler