ERSOY TUNÇAY

Gaziantep Fen Lisesi'nden 1990 yılında, Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. Profosyonel iş yaşamına öğrencilik yıllarında (1996) Aksa Jeneratör A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak yarı zamanlı çalışarak başladı.

1997-1998 yıllarında Elginkan Holding ‘e bağlı VALF SANAYİİ A.Ş. şirketinin Teknik Müdürlük bölümünde Proje ve Dizayn Mühendisi olarak çalıştı.

Askerlik görevini tamamlamasından sonra 1998-2000 yılları arasında Borusan Holding / KERİM ÇELİK A.Ş.‘de Üretim Müdürü olarak çalıştı.

2000 yılının başlarında Kerim Çelik A.Ş.’nin yeniden yapılanma sürecinde Borusan Holding’in desteği ile kurulan MPS METAL PLASTİK SAN.A.Ş.’de çalışmaya başladı. 2000-2011 yılları arasında MPS METAL PLASTİK SAN. A.Ş.’de Üretim Müdürlüğü ile Projeler ve Yatırımlar Müdürlüğü yaptı. Çalıştığı uzun süre içinde bir çok modernizasyon, üretim hatları kurulumu, üretim geliştirme ve yeni ürünlerin üretilmesi projelerini başarıyla yürüttü.

Ardından, 2011 – 2012 yılları arasında LİGNADECOR A.Ş.’de Fabrika Müdürü olarak çalıştı.

2012 yılı itibari ile Dudullu / İstanbul’da kurulan ve Polyester Lifli Kompozit ve Tekstil Ambalaj Çemberi üretimi yapan TT ENDÜSTRİYEL AMBALAJ MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ’nin Yönetici Ortağı olarak profosyonel yaşamını sürdüren Ersoy Tunçay, Türkçe ve İngilizce konuşmaktadır.

Uzmanlık konuları arasında, çelik ambalaj çemberi üretimi, metal kalıpları tasarımı, paslanmaz boru üretimi, ekstrüzyon yöntemi ile plastik çember tiplerinin ( PP, PET, Kompozit ve Tekstil Çember ) üretilmesi, kompozit yapılı malzmelerin üretimi, plastik yüzeyler üzerine baskı yapılması yer almaktadır.

Üye olduğu dernekler:

  • BÜ Mezunları Derneği
  • Makine Mühendisleri Odası

Çözüm Ortaklarımız

Konularında uzmanlaşmış, uluslararası tecrübeye sahip ve yüksek standartlarda üretim yapan firmalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde,
müşterilerimize en doğru ve optimum fayda elde edecekleri çözümler sunmaktayız.

  • Partnerler
  • Partnerler
  • Partnerler