Bir Talu Trade Group şirketi olan TT Endüstriyel Ambalaj, farklı sektörlerlerdeki ambalaj ürünleri ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile 2010 yılında üretim ve ticari faaliyetlerine başlamıştır.

CO-STRAP markası ile üretimi gerçekleştirilen Kompozit Lifli Çember, Tekstil Lifli Çember ve Dokuma Çemberlere ek olarak her türlü ambalajlama malzemeleri ( Çelik Çember, PP ( Polipropilen ) Çember, PET (Polyester) Çember, Lashing Çemberleri, Streç Film, Hava Yastığı ve uygulama aparatları) ile otomatik, manuel ve yarı-otomatik ambalaj makinelerinin ( Streç Sarma, Shrinkleme, Kutu Açma ve Kapama, Çelik ve Plastik çemberleme ) temini konularında müşterilerine optimum çözümler sunmaktadır.

Verimli operasyonlar, sürdürülebilir bir rekabet avantajı ve finansal esneklik sayesinde, ulusal ve uluslararası alanda varlığını piyasada hızla arttırmıştır. Müşterileri için değer yaratarak, doğru ve ekonomik ambalajlama çözümleri sayesinde rekabet avantajı sunmuştur. Paketleme ile ilgili sorunları anlama, sorunu inceleme konusunda teknik bilgilerini kullanarak uygulamaya özel çözümler geliştirmiştir. Daima uluslararası standartlarda, en kaliteli ürünü, uygun bütçe ile temin ederek müşterilerine çalışma ortağı olmuştur. Dürüstlük, yaptığı işe bağlılık ve takım çalışması ile CO-STRAP ulusal ve uluslararası piyasada önemli başarılar elde etmiştir.

TT Endüstriyel Ambalaj , büyüyen ve gelişen global arenada Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vererek ürün ve hizmetlerini, teknolojik gelişmelerle yenileyerek standartların üzerine çıkarmaya çalışmaktadır. Kurulduğu günden bu yana, kaliteli ürün,uzman mühendislik, nitelikli teknik hizmet ve rekabetçi fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini sağlayarak sektör lideri olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Çözüm Ortaklarımız

Konularında uzmanlaşmış, uluslararası tecrübeye sahip ve yüksek standartlarda üretim yapan firmalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde,
müşterilerimize en doğru ve optimum fayda elde edecekleri çözümler sunmaktayız.

  • Partnerler
  • Partnerler
  • Partnerler