TaluDaniel Inc., merkezi Atlanta, Georgia’da bulunan uluslararası bir Amerikan ticaret ve mühendislik şirketidir. Şirketin misyonu, müşterilerine PVC ve MRG(Mekanik Kauçuk Ürün Grubu) uygulamalarında kullanılmak üzere gerekli hammaddeleri ve uygun makinaları tedarik etmektir.

TaluDaniel Inc. ’in kurucuları, TaluTrade Grubunun yönetim kurulu başkanı Sn.Umut Talu ve Georgia Duck & Cordage Mill(şimdiki Fenner Dunlop) Şirketi’nin eski Genel Müdürü Sn.Wallace Daniel’dir. Daniel ve Talu tecrübeleri, teknik bilgileri, hızlı ve esnek çözüm üretebilme becerileri ile TaluDaniel Inc. çatısı altında güçlü bir sinerji yaratmayı başarmışladır.

TaluDaniel Inc., bugün ticari ilişkilerini dünyanın önemli ticaret merkezleri olan Tayvan, Çin, Tayland, Turkiye, Japonya, Kore, Endonezya, Hindistan, Mısır, Güney Afrika, Güney Amerika, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Fransa gibi çeşitli ülkelerde sürdürmektedir.

Başarımızın kilit unsuru, güçlü uluslararası ilişkilerimiz, uluslararası pazarı yakından takip etmemiz, teknik bilgimiz ve müşterilerimizin taleplerine göre ürünlerimizi özel olarak tasarlayıp üretebilmemizdir.

Çözüm Ortaklarımız

Konularında uzmanlaşmış, uluslararası tecrübeye sahip ve yüksek standartlarda üretim yapan firmalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde,
müşterilerimize en doğru ve optimum fayda elde edecekleri çözümler sunmaktayız.

  • Partnerler
  • Partnerler
  • Partnerler