T&T Danışmanlık LTD. İnşaat Turizm İç ve Dış Tic. Ltd. Şti merkezi İstanbul,Türkiye’de bulunan bir uluslararası ticaret şirketidir. Teknik polyester, polyamide6, polyamide66, ryon iplik, polyester, polyamide, ryon kord bezleri, polyester ve polyamide endüstriyel bez, tek kord, özel halatlar, tabii kauçuk, sentetik kauçuk ve karbon siyahı konularında faaliyet gösteren firmamız tecrübeli,dinamik,çözüm odaklı satış ve teknik ekibi ile müşterilerinin stratejik iş ortağı olmayı başarmıştır.

Bugün dünyanın birçok bölgesinde üreticiler ile kurmuş olduğumuz uzun süreli ve güçlü ilişkilerimiz sayesinde müşterilerimize farklı kalite seçeneklerindeki ürünleri rekabetçi fiyatlar ile sunabiliyor olmamızın dışında müşteriye özel geliştidirdiğimiz teknik spekler ile iş ortaklarımızın özel ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verebilmekteyiz.

Başarımızın kilit unsuru bugün Türkiye’nin üç farkli bölgesinde ve de Kuzey Amerika’daki depolarımızda, devamlı ve geniş miktarda hazırda bulundurabildiğimiz stok seviyemiz, müşterilerimize sunduğumuz özel finansal programlar ve de hızlı karar verip çözüm üretebilen, sürekli gelişimi kendine ilke edinmiş insan kaynağımızdır.

T&T Türkiye, Avrupa, Asya ve de Kuzey Amerika'da tedarikçileri ile sıkı iş birliği içindedir. Bu ilişkilerimizin yardımı ile müsterilerimiz için ürün portföyümüzde listelemiş olduğumuz ürün listesine ilaveten büküm, katlama, ısıl işlem ve hava teksturize gibi farklı hizmetleri de sunabilmekteyiz.

Çözüm Ortaklarımız

Konularında uzmanlaşmış, uluslararası tecrübeye sahip ve yüksek standartlarda üretim yapan firmalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde,
müşterilerimize en doğru ve optimum fayda elde edecekleri çözümler sunmaktayız.

  • Partnerler
  • Partnerler
  • Partnerler